Wåhlin Fastigheter

Om Wåhlin

Wåhlin Fastigheters affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta egna bostadsfastigheter i Stockholmsområdet. I grund och botten handlar det om att ordna tak över huvudet åt människor, skapa hem där människor kan trivas. Vi vill vara en trygg och stabil hyresvärd, ett privat alternativ till allmännyttan.

För mig kändes det så rätt att just de lottades ut till lägenheten

Våra hyresgäster trivs bra hos oss och vi har därför inte så ofta lediga lägenheter att förmedla. I första hand går en ledig lägenhet till evakueringsbostad när vi renoverar ett annat hus eller till Bostad Stockholm. Men när vi någon gång har en lägenhet över annonserar vi ut den på vår webbplats. Sen lottar vi fram en vinnare bland de som har anmält sig.

En gång var det ett ungt par som hade lottats fram. De skulle komma med tåget från Ludvika för att titta på en lägenhet i Kristineberg. Strax före visningen fick jag ett meddelade att tåget var försenat. När de väl kom minns jag att de var så rara mot varandra. Killen var en riktig gentleman, han bar allt deras bagage, tjejen fick inte bära någonting. Det visade tydligt att de var väldigt kära och satt och höll varandra i hand när vi skrev kontrakt.

För mig kändes det så rätt att just de lottades ut till lägenheten.

Kerstin Hemlin-Olsson, fastighetsadministratör, Wåhlin Fastigheter