Wåhlin Fastigheter

Ledningsgruppen

Det som började med en ensam timmerman växte snart till att bli en familjedriven koncern, Wåhlin Fastigheter AB. Här möter du ledningsgruppen som arbetar för att bolaget ska nå sitt långsiktiga mål: Att bli den bästa privata hyresvärden i Stockholm.

Jörgen Engström

Befattning

VD

Telefon

08-514 935 00

Wåhlin Fastigheters vision är att bli den bästa privata hyresvärden i Stockholm. För att uppnå detta krävs det att samtliga delar i organisationen stimuleras, utvecklas och fungerar gemensamt. För att möjliggöra detta verkar jag som VD för att tillsammans med alla kompetenta medarbetare skapa en atmosfär som präglas av trivsel och framåtanda

Patrik Lindqvist

Befattning

Vice VD och Affärsutvecklingschef

Telefon

08-514 935 00

Wåhlin är ett familjeägt bolag där genuin omtanke om företaget och personalen skapar hållbart och långsiktigt agerande på alla plan. Vi strävar efter att skapa vackra hus med liten miljöpåverkan och ge bra service till våra hyresgäster. Här jobbar en bra blandning av duktiga människor och många har varit här i mer än 20 år. Som ny på företaget uppskattar jag de grundläggande värderingarna och de korta beslutsvägarna i nya affärer. Jag har tidigare arbetat på ett flertal fastighetsbolag och är utbildad Fastighetsekonom från KTH.

Mikael Cleland

Befattning

Ekonomi- och finanschef

Telefon

08-514 935 03

Jag är civilekonom i grunden med en inriktning på redovisning och ekonomistyrning från Stockholms Universitet. En viktig skillnad i jämförelse med mina tidigare arbetsgivare är att få möjlighet att arbeta så nära våra ägare som här hos Wåhlin. Det är både stimulerande och lärorikt och ger en långsiktighet och stabilitet i verksamheten.
Min och mina medarbetares främsta ambition är att ge förstklassig service till såväl styrelse, ledning som de olika avdelningarna inom Wåhlin.

Mårten Norén

Befattning

Fastighetschef

Telefon

08-514 935 13

Jag är ekonom utbildad vid Uppsala Universitet.
Som fastighetschef ansvarar jag för all uthyrning, hyresförhandlingar, utveckling av fastighetsbeståndet och dess lönsamhet samt fastighets- och hyresjuridiska frågor.
Är ledamot i Hyresnämnden.
Jag framhåller gärna de "mjuka frågorna" i boendet och ser en utmaning i att ha lönsamma fastigheter som hyresgästerna trivs i samt att ge fler möjlighet till ett boende - ett bra boende.

Göran Ebing

Befattning

Förvaltningschef

Telefon

08-514 935 16

Peter Szöges

Befattning

Projekt- / teknikchef

Telefon

08-514 935 00