Wåhlin Fastigheter

Nyheter

Här hittar du aktuella nyheter om och från oss själva. Här delar vi också med oss av nyhetsmaterial från branschen i stort, sådant som vi tror att fler kan ha nytta av. Har du frågor eller söker annan pressrelaterad information än det du hittar här på våra webbsidor, är du välkommen att höra av dig.

2017-04-10

Wåhlin Fastigheter söker en fastighetsskötare till förvaltningsavdelningen

Wåhlin Fastigheter är idag främst inriktade på långsiktig förvaltning av det egna fastighetsbeståndet. Företaget är i dag ett av de större privatägda fastighetsföretagen i Stockholm med ett 100 tal fastigheter bestående av ca 3 200 lägenheter, ca 300 lokaler med tillhörande garage- och parkeringsplatser i centrala Stockholm samt närförorter.

Wåhlin Fastigheter växer hela tiden och söker nu en erfaren fastighetsskötare.

Vi söker dig som ser framemot dessa arbetsuppgifter:

– hålla en bra service till en mycket hög nivå på våra fastigheter
– periodiskt underhåll av våra fastigheter enligt ett fastställt schema
– se till att allmänna utrymmen i våra fastigheter är till våra hyresgästers fulla belåtenhet
– felsöka, reparera och avhjälpa fel i våra lägenheter samt i dess tillhörande allmänna utrymmen
– underhålla den goda kontakt vi har med våra hyresgäster
– se till att tillhörande tomter kring våra fastigheter är tilltalande för våra hyresgäster och dess omgivning
– service och reparationer av tvättstugor
– reparationer av vitvaror samt diverse VVS och elarbeten
– kontrollera och följ upp värmeanläggningar, ventilationsanläggningar samt annan teknisk utrustning i våra fastigheter

Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet som fastighetsskötare. Vi ser kunskaper inom VVS, styr- och reglerteknik samt el behörighet som mycket meriterande hos våra sökande.

Du ska vara ansvarstagande, driven, initiativrik och engagerad. Du behöver vara noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete samt ha en fallenhet för struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Vi kräver att du har B körkort, hanterar svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har viss datakunskap.

Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med flexibelt jobb samt att du får arbeta i en grupp med bra samarbete och stort gemensamt engagemang. Då vi är ett mindre företag har vi bredare kunskap och kortare beslutsvägar i organisationen. Wåhlins satsar mycket på personalen, bl.a. friskvård, eget gym, friskvårdstimme samt gemensamma tillställningar. Som fastighetsskötare utgår man hemifrån.

Wåhlin har kollektivavtal (Fastigo).

Låter detta intressant skicka din ansökan via e-post till jobbansokan@wahlinfastigheter.se.
Då vi kommer att göra intervjuer löpande under ansökningstiden kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.