NYHET

Våra riktlinjer kring coronaviruset

mars 16, 2020

Vi bevakar myndigheternas rekommendationer kring coronaviruset och uppdaterar oss om hur vi kan hjälpa till att undvika smittspridning av Covid-19. Vi har bland annat tagit fram riktlinjer för våra medarbetare, besökare, samarbetspartners och hyresgäster. Se nedan.

Vi tycker att det är viktigt att belysa att god hygienvård och vikten av att vara hemma om man är sjuk är extra viktigt nu.

Om du har en bokad tid hos oss

På grund av rådande situation tar vi för närvarande inte emot besök till vårt kontor – Kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig att boka en tid vid ett senare tillfälle eller ett digitalt möte.

Ska du återlämna nycklar

Ska du lämna in nycklarna till din lägenhet så lämnar du dem i vårt nyckelinkast på Anderstorpsvägen 2, bredvid vårt kontor. Lägg nycklarna, väl märkta, i en plastpåse.

Har du post du vill lämna in till oss så kan du lämna den i vårt postfack i entrén annars rekommenderar vi att du skickar den till oss på vår postadress.

För dig som lämnar felanmälan

Våra medarbetare eller samarbetspartners får inte vistas på vårt kontor eller i våra fastigheter under 14 dagar om de har vistats i något av de av Folkhälsomyndighetens riskområden. Vi vill även be dig som hyresgäst att respektera dessa riktlinjer och om du har en bokad tid med oss kontakta oss så att vi kan boka en ny tid.

När du lämnar en felanmälan till oss vill vi be dig som hyresgäst att meddela oss om du/ni rest i någon av de utpekade riskområdena. Även om du/ni träffat personer i er närhet som rest i någon av dessa regioner.

Vi ber er att respektera dessa riktlinjer så att vi tillsammans kan minska smittspridningen.

Våra riktlinjer kring coronaviruset
NYHETER

Relaterat material