KONTAKTUPPGIFTER

Kontakta ledningsgruppen

Patrik Lindqvist

Patrik Lindqvist

Wåhlin är ett familjeägt bolag där genuin omtanke om företaget och personalen skapar hållbart och långsiktigt agerande på alla plan. Vi strävar efter att skapa vackra hus med liten miljöpåverkan och ge bra service till våra hyresgäster. Här jobbar en bra blandning av duktiga människor och många har varit här i mer än 20 år. Som ny på företaget uppskattar jag de grundläggande värderingarna och de korta beslutsvägarna i nya affärer. Jag har tidigare arbetat på ett flertal fastighetsbolag och är utbildad Fastighetsekonom från KTH.

Mikael Cleland

Mikael Cleland

Jag är civilekonom i grunden med en inriktning på redovisning och ekonomistyrning från Stockholms Universitet. En viktig skillnad i jämförelse med mina tidigare arbetsgivare är att få möjlighet att arbeta så nära våra ägare som här hos Wåhlin. Det är både stimulerande och lärorikt och ger en långsiktighet och stabilitet i verksamheten. Min och mina medarbetares främsta ambition är att ge förstklassig service till såväl styrelse, ledning som de olika avdelningarna inom Wåhlin.

Göran Ebing

Göran Ebing

Jag har arbetat i Wåhlinkoncernen sedan 1992. Jag är utbildad elektriker men jag har mina styrkor i att jag har arbetat inom vår förvaltningsavdelning under många år både som fastighetsskötare, arbetsledare, förvaltare och nu som förvaltningschef. Jag har djupa kunskaper inom alla olika förvaltningsfrågor så som t ex reperationer, trädgårdsskötsel, tekniska installationer och hållbarhetsfrågor. Jag arbetar aktivt med att utveckla vår förvaltningsavdelning genom tydligt och nära samarbete med alla mina medarbetare på avdelningen.

KONTAKTA OSS

Vilken avdelning söker du?