JOBBA HOS OSS

Är du vår nya kollega?

Även om vi inte har någon stor omsättning på vår personal så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och bra människor, så om du är sugen på att jobba med oss får du gärna höra av dig, även om vi inte har någon tjänst ledig som passar dig just nu. Vår ambition rymmer mycket mer än tillväxt – vi vill utveckla vårt bestånd genom att höja kvaliteten på boendet och bostäderna. Här uppmuntras ständig förbättring och vi både trivs med och drivs av att ha nöjda kollegor och hyresgäster omkring oss. Det är bra om du tycker om tanken att vara en del av samhällsbyggandet och vill skapa hem där folk kan trivas. ”Jag kommer att jobba på Wåhlin Fastigheter resten av livet” – En berättelse från en av våra anställda.

Lediga tjänster

Vi söker en teknisk fastighetsskötare

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av fastighetsskötsel. Du bör vara ansvarstagande, noggrann, initiativrik och självgående i ditt arbete samt ha en fallenhet för struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med flexibelt jobb samt att du får arbeta i en grupp med bra samarbete och stort gemensamt engagemang och snabba beslutsvägar i organisationen.

Läs mer om den lediga tjänsten.

Receptionisttjänsten tillsatt

På grund av pandemin så har det dragit ut på tiden med rekryteringen av vår receptionisttjänst. Tjänsten är nu tillsatt och vi tackar alla som sökt för det visade intresset och önskar er lycka till i framtiden.

OM WÅHLIN FASTIGHETER

Vad söker du?