INFORMATION

Ingen egen bostadskö

För dig som söker bostad är det viktigt att veta att vi inte har någon egen bostadskö, utan att vi samarbetar med Bostadsförmedlingen i Stockholm. Det är Bostadsförmedlingen som förmedlar de flesta av våra lediga lägenheter. Här kan du ställa dig i kö hos Bostadsförmedlingen i Stockholm. En del lägenheter tycker vi ändå är trevligt att kunna förmedla själva, när vi har lediga objekt att erbjuda lägger vi ut dem här på hemsidan. Då är alla välkomna att söka. Det vi kräver är att du uppfyller de ekonomiska förutsättningar vi bedömer är nödvändiga för att du ska ha råd att hyra lägenheten, du får inte ha betalningsanmärkningar. När du blivit hyresgäst hos oss ska du vara folkbokförd i lägenheten, och vi tillåter inte dubbla bostäder.

Så söker du

Våra hyresgäster trivs onekligen hos oss och vi har därför inte så ofta lediga lägenheter att förmedla. Men när vi har det hittar du dem här, under rubriken lediga Lägenheter. Eventuella lediga lägenheter annonserar vi ut på vardagar mellan 11:30 och 13:30. Då kan du lämna din intresseanmälan direkt vid objektet du är intresserad av.

Slumpen avgör

När anmälan väl är stängd lottar vi nya hyresgäster bland intresseanmälningarna som kommit in för den specifika lägenheten. Den lottade personen kontaktar vi via e-post. Om du har lämnat in en intresseanmälan och inte hört något från oss efter en vecka, har lägenheten gått till en annan sökande.

Endast en intresseanmälan per lägenhet

Lämna bara en intresseanmälan per ledig lägenhet! Den som chansar på att lämna in fler blir omedelbart diskvalificerad i lottningen. Inte heller ofullständigt ifyllda intresseanmälningar får vara med i lottningen.

Olika typer av kontrakt

De flesta vill hyra i första hand och merparten av kontrakten vi erbjuder är förstahandskontrakt. Men ibland står det till exempel korttidskontrakt vid ett ledigt objekt och då gäller andra regler.

Fixa kontraktet

Det finns tjänster på Internet som utnyttjar den tuffa bostadssituationen i Stockholm, genom att hävda att de mot betalning hjälper människor till kontrakt på lägenheter. Eftersom många blir besvikna över att de inte får kontrakt de anmält intresse för, så vill vi förtydliga att vi inte har med några sådana sajter att göra. Vi har ingenting emot om de hjälper dig att hitta till oss, men vi kan aldrig garantera att du som köpt tjänsten får kontrakt hos oss. Många verkar tro det. Mängden anmälningar som kommer från den här typen av tjänster är också skälet till den begränsade tid vi kan låta lediga objekt ligga ute på webbplatsen för intresseanmälan.

LEDIGT JUST NU

Lediga objekt idag:

Annonsering av lediga lägenheter sker vardagar någon gång mellan kl.13-13.30. Du behöver inte logga in för att se de lediga lägenheterna.

LEDIGA OBJEKT

Vad söker du?