INFORMATION

Projektet

Fastigheten Bellona 5 från tidigt 60-tal har genomgått både en renovering och nyproduktion.

Punkthuset på Södra Långgatan 19 fick 2019-2020 en total renovering med stambyte och den befintliga kontorsbyggnaden på Södra Långgatan 21-23 revs och ersattes med bostäder samt lokaler mot Södra Långgatan.

Arkitektfirman som fick uppdraget till detta projekt är den erfarna firman Sandellsandberg arkitekter AB.

Renovering och stambyte

Punkthuset på Södra Långgatan fick 2019-2020 en total renovering med stambyte. Renoveringen omfattade fasadändring, med utbyten av fönster, balkongräcken och tilläggsisolering. Samtliga installationer byts ut och lägenheterna får nya ytskikt och inredning.

Renoveringen var färdig till sommaren 2020 då alla lägenheter hyrdes ut och fyllde upp fastigheten.

Nyproduktion

Den befintliga kontorsbyggnaden på Södra Långgatan 21-23 revs i samband med att punkthuset renoverades och har nu ersatts med bostäder samt några lokaler mot Södra Långgatan. Fastigheten inrymmer även ett LSS-boende samt en förskola mot innergården.

Lägenheterna i nyproduktion

Lägenheterna i nyproduktionen erbjuder hyreslägenheter i flera olika utformningar, från små ettor till treor samt en fyrarummare. Storlekarna på ettorna varierar mellan 24-39 kvm, tvåorna 39-63 kvm, treorna 65-96 kvm och fyrarummaren 78 kvm. Det är funktionella och moderna hyreslägenheter med allt som krävs för att du ska trivas och må bra.

Lägenheterna har;
Klinker på golvet i hall och badrum
Kakel i badrummen och duschväggar i glas
Snygga parkettgolv i övriga rum
Välplanerade förvaringsutrymmen
Diskmaskin i alla lägenheter
Förberett för tvättmaskin i samtliga lägenheter
Balkong i de flesta lägenheterna
Takhöjd ca 2,40-2,75

Uthyrning

Uthyrningen för punkthuset är avslutad sedan 2020 och uthyrningen av nyproduktionen sedan februari 2022.

Att bo i hyresrätt

När du hyr din bostad får du en enklare och bekvämare vardag, eftersom drift och normalt underhåll ingår i hyran. Om det uppstår tekniska problem i lägenheten eller i gemensamma utrymmen kan du alltid få hjälp.

Välkommen till Wåhlin Fastigheter

Vi är en långsiktig hyresvärd med fokus på Storstockholm. I grund och botten handlar vår verksamhet om att erbjuda bostäder där människor trivs och kan skapa sig ett hem. Genom att vara en trygg och stabil värd, vill vi vara ett attraktivt alternativ för dagens och morgondagens hyresgäster.
Välkommen till oss. Välkommen hem.

PROJEKT

Fler avslutade projekt