INFORMATION

Vaktstugan, Ursvik, Sundbyberg

Vill du flytta in i en nybyggd och välutrustad lägenhet i ett trevligt område? Då ska du titta närmare på kvarteret Vaktstugan i Ursvik. Här bygger vi ljusa och välplanerade hyresrätter med en boendekvalitet utöver det vanliga och första inflyttning under hösten 2018.

I Ursvik har du naturen och fantastiska motionsspår runt knuten. Här skapas många nya bostäder och ett brett serviceutbud. Förr i tiden höll militären till här och kvarteret Vaktstugan har fått sitt namn av byggnaden som då bevakade områdets entré.

Lägenheterna, från 1:or till 4:or, kommer att förmedlas via vår hemsida (se fliken ”Lediga objekt”) och Bostadsförmedlingen. Uthyrningen sker etappvis.

Skrivet om Ursvik

Webbplatsen Ursvik.se är uppdaterad med de senaste nyheterna om vad som händer i Ursvik. Blank annat med information om att SL testar egen busslinje i Ursvik.

Första spadtaget för tvärbanans väg till Ursvik är taget. Information om planeringen kring detta går att hitta på Sundybergs stads hemsida.

Sundbybergs stad skriver om stadsplaneringen för Ursvik.

Ursviks löparspår är bland de bästa i landet enligt artikel i Mitt i. Och för att få till fler aktivitetsområden i Ursvik byggs bollplan och utegym på taket till ett garage.

Beräknas klart Etapp 1 är klar 2019 och etapp 2 är klar 2021 Antal lägenheter 440 st

Kontaktuppgifter

PROJEKT

Fler pågående projekt