INFORMATION

Hyr nytt och naturnära i Ursvik

Vill du flytta in i en nybyggd och välutrustad lägenhet i ett trevligt område? Då ska du titta närmare på kvarteret Vaktstugan i Ursvik. Här bygger vi ljusa och välplanerade hyresrätter med en boendekvalitet utöver det vanliga.

I Ursvik har du naturen och fantastiska motionsspår runt knuten. Här skapas många nya bostäder och ett brett serviceutbud. Förr i tiden höll militären till här och kvarteret Vaktstugan har fått sitt namn av byggnaden som då bevakade områdets entré.

Lägenheterna, från 1:or till 4:or, kommer att förmedlas via vår hemsida (se fliken ”Lediga objekt”) och Bostadsförmedlingen. Uthyrningen sker etappvis.

Inflyttning i etapper

Projektet Vaktstugan består av tre bostadskvarter som kommer byggas i tre etapper. Den första etappen med 118 lägenheter stod klar för inflyttning mellan hösten 2018 sommaren 2019 och den andra etappen med 114 lägenheter var helt inflyttad i juni 2021. Den tredje och sista etappen med ca 200 nya lägenheter flyttas in i etapper under 2023 och beräknas vara helt inflyttad i oktober 2023.

Uthyrning av lägenheterna kommer ske etappvis via vår hemsida under fliken ”lediga lägenheter”.

Genomtänkta gemensamma lösningar

I entréplan längs Gamla Enköpingsvägen har det producerats lokaler. Här hittar du också de välkomnande entréerna till trapphus och hissar, cykelrum, tvättstugor och infarter till boendets garage. Utomhus skapas mysiga gröna gårdar, slingrande sittbänkar och en större gemensam uteplats för samvara och aktiviteter.

För en smidigare vardag finns olika digitala lösningar, till exempel bokning av de gemensamma tvättstugorna eller kontakt med fastighetsskötaren. I området finns elbilspool och det finns även planer på cykelpool, så att du enkelt ska kunna förflytta dig på ett hållbart sätt utan att behöva äga en egen bil.

Välkommen till Wåhlin Fastigheter

Vi är en långsiktig hyresvärd med fokus på Storstockholm. I grund och botten handlar vår verksamhet om att erbjuda bostäder där människor trivs och kan skapa sig ett hem. Genom att vara en trygg och stabil värd, vill vi vara ett attraktivt alternativ för dagens och morgondagens hyresgäster.
Välkommen till oss. Välkommen hem.

Skrivet om Ursvik

Webbplatsen Ursvik.se är uppdaterad med de senaste nyheterna om vad som händer i Ursvik. Blank annat med information om att SL testar egen busslinje i Ursvik.

Första spadtaget för tvärbanans väg till Ursvik är taget. Information om planeringen kring detta går att hitta på Sundybergs stads hemsida, eller Region Stockholm.

Sundbybergs stad skriver om stadsplaneringen för Ursvik.

Ursviks löparspår är bland de bästa i landet enligt artikel i Mitt i. Och för att få till fler aktivitetsområden i Ursvik byggs bollplan och utegym på taket till ett garage.

PROJEKT

Fler pågående projekt