INFORMATION

Vaktstugan, Ursvik, Sundbyberg

  • PÅGÅENDE PROJEKT
Om

Vill du flytta in i en nybyggd och välutrustad lägenhet i ett trevligt område? Då ska du titta närmare på kvarteret Vaktstugan i Ursvik. Här bygger vi ljusa och välplanerade hyresrätter med en boendekvalitet utöver det vanliga och första inflyttning under hösten 2018.

I Ursvik har du naturen och fantastiska motionsspår runt knuten. Här skapas många nya bostäder och ett brett serviceutbud. Förr i tiden höll militären till här och kvarteret Vaktstugan har fått sitt namn av byggnaden som då bevakade områdets entré.

Lägenheterna, från 1:or till 4:or, kommer att förmedlas via vår hemsida (se fliken ”Lediga objekt”) och Bostadsförmedlingen. Uthyrningen sker etappvis med start 2 maj 2018.

Skrivet om Ursvik
Webbplatsen Ursvik.se med nyheter om vad som händer i Ursvik, länk. Blank annat med information om att SL testar egen busslinje i Ursvik, länk.

Tvärbana till Ursvik – information på Sundybergs stads hemsida, länk.

Sundbybergs stad skriver om stadsplaneringen för Ursvik, länk.

Ursviks löparspår är bland de bästa i landet enligt artikel i Mitt i, länk till Mitti. Och för att få till fler aktivitetsområden i Ursvik byggs bollplan och utegym på taket till ett garage, länk till artikel.

Beräknas klart 2021 Antal hyresrätter 440 st

Kontaktuppgifter

PROJEKT

Fler pågående projekt