Driftstörningar på Mina sidor / lediga lägenheter

På grund av högt tryck av spekulanter som vill söka lediga lägenheter förekommer just nu driftstörningar på sidan för de lediga lägenheterna. Försök gärna lite senare idag istället.

Eftersom de lediga lägenheterna numer kommer publiceras senast kl.15:00 på vardagar och sedan annonseras i ett dygn är det inte någon brådska med att ansöka under den tid som vi tidigare haft för lägenhetsannonseringen.

För dig som hyresgäst

Om du som hyresgäst försöker logga in till Mina sidor för att lämna en felanmälan får du gärna försöka lite senare idag istället eller ringa till serviceanmälan på 08-51493510.

Angående bokning av tvättstuga via app

På grund av en driftstörning har vi blivit tvungna att lägga om sökvägen till tvättstugebokningen för de som bokar tvättstuga via app. Är det så att man vill fortsätta boka tvättstuga via appen behöver man ändra sökvägen till http://vitec.wahlinfastigheter.se/mobil.

Starta appen och ändra sökväg enligt följande;
Adress: http://vitec.wahlinfastigheter.se/mobil
Användare: ditt objektnummer
Lösenord: samma som det du valt vid ”boka tvättstuga” på webben

Viktig information vid felanmälan - med anledning av coronaviruset

16/03/20

Med anledning av coronaviruset vill vi att när du som hyresgäst lämnar en felanmälan till oss även meddelar oss att du/ni i hushållet är fullt friska. Meddela även om du/ni träffat personer i er närhet som smittats av Covid-19.

Våra medarbetare eller samarbetspartners får inte vistas på vårt kontor eller i våra fastigheter om de inte är helt friska. Vi vill även be dig som hyresgäst att följa dessa riktlinjer och om du har en bokad tid med oss, kontakta oss så att vi kan boka en ny tid.

På grund av rådande läge så kommer vi prioritera akuta felanmälningar just nu såsom läckande kranar, stopp i avlopp, fel på vitvaror etc. Därför vill vi be våra hyresgäster att avvakta med enklare felanmälningar en tid.

Inloggning till lediga lägenheter

From nu kommer du som söker lägenhet hos oss behöva logga in på Mina sidor.

Du hittar objekten under Lediga objekt -> Lägenheter. Lägenheterna publiceras senast kl.15:00 och annonsers sedan ett helt dygn.

Tillfälligtvis förekommer driftstörningar på Mina sidor och lediga lägenheter då många sökande försöker skapa inloggning samtidigt. Försök då gärna lite senare. Du kan söka lediga lägenheter hela dagen.