OM WÅHLIN FASTIGHETER
Mikael Cleland

Mikael Cleland

Jag är civilekonom i grunden med en inriktning på redovisning och ekonomistyrning från Stockholms Universitet. En viktig skillnad i jämförelse med mina tidigare arbetsgivare är att få möjlighet att arbeta så nära våra ägare som här hos Wåhlin. Det är både stimulerande och lärorikt och ger en långsiktighet och stabilitet i verksamheten. Min och mina medarbetares främsta ambition är att ge förstklassig service till såväl styrelse, ledning som de olika avdelningarna inom Wåhlin.

Göran Ebing

Göran Ebing

Jag har arbetat i Wåhlinkoncernen sedan 1992. Jag är utbildad elektriker men jag har mina styrkor i att jag har arbetat inom vår förvaltningsavdelning under många år både som fastighetsskötare, arbetsledare, förvaltare och nu som förvaltningschef. Jag har djupa kunskaper inom alla olika förvaltningsfrågor så som t ex reperationer, trädgårdsskötsel, tekniska installationer och hållbarhetsfrågor. Jag arbetar aktivt med att utveckla vår förvaltningsavdelning genom tydligt och nära samarbete med alla mina medarbetare på avdelningen.

OM WÅHLIN FASTIGHETER

Vad söker du?

Inloggning till lediga lägenheter

From nu kommer du som söker lägenhet hos oss behöva logga in på Mina sidor.

Du hittar objekten under Lediga objekt -> Lägenheter. Lägenheterna publiceras senast kl.15:00 och annonsers sedan ett helt dygn.

Tillfälligtvis förekommer driftstörningar på Mina sidor och lediga lägenheter då många sökande försöker skapa inloggning samtidigt. Försök då gärna lite senare. Du kan söka lediga lägenheter hela dagen.