NYHET

Wåhlin Fastigheter i samarbete med co-living bolag

oktober 9, 2020

I en av Wåhlin Fastigheters större lägenheter i Solna flyttar nu startup företaget 20-30 in. De i sin tur kommer att hyra ut lägenheten för co-living. Det nya konceptet co-living innebär att hyresgästerna delar på de sociala ytorna i våningen men alla har egna låsbara rum. Både Wåhlin Fastigheter och 20-30 ser behovet och värdet av en ny boendeform.

Företaget 20-30 skapar co-living som ett steg för klimatet och sociala bostadsmiljöer till rimliga priser. Man riktar sig främst till unga vuxna som ofta lider av bostadsbristen. I hyran ingår förutom det stilfullt inredda sovrummet del i de gemensamma ytorna i lägenheten, hemförsäkring, wifi samt vatten och el. Städservice av de gemensamma utrymmena och vissa förbrukningsvaror ingår också i hyran.

Nu återstår bara arbetet för 20-30 att hitta de rätta nya hyresgästerna till det inspirerande co-livingboendet.

Wåhlin Fastigheter i samarbete med co-living bolag
NYHETER

Relaterat material

Inloggning till lediga lägenheter

From nu kommer du som söker lägenhet hos oss behöva logga in på Mina sidor.

Du hittar objekten under Lediga objekt -> Lägenheter. Lägenheterna publiceras senast kl.15:00 och annonsers sedan ett helt dygn.

Tillfälligtvis förekommer driftstörningar på Mina sidor och lediga lägenheter då många sökande försöker skapa inloggning samtidigt. Försök då gärna lite senare. Du kan söka lediga lägenheter hela dagen.