NYHET

Arlandastad Group förvärvar del av Arlandastad Golf

november 24, 2021

Fastighetsbolaget Arlandastad Group har förvärvat en av banorna, Nya Banan, på Arlandastad Golf som ägs av Wåhlin Fastigheter.
Man ser möjligheter att skapa nya mötesplatser för människor, företag och verksamheter på området.

”Arlandastad Group är en samhällsbyggare med en tydlig strävan efter att skapa en hållbar framtid. Företaget vill bidra till en hållbar utveckling – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Arlandastad Group har sedan tidigare erfarenhet av Training Academys då en för fordonsindustrin drivs i närområdet och nu finns möjlighet att bredda till ytterligare en, vilket ligger helt i linje med ambitionen. En samlingsplats för den svenska idrotten i Arlandastad innebär även en möjlighet för Sigtuna kommun att utvecklas och bli en än mer attraktiv kommun för såväl kommuninvånare som andra intressenter.”
Läs mer i Arlandastad Groups pressmeddelande.

Arlandastad Group förvärvar del av Arlandastad Golf
NYHETER

Relaterat material

Inloggning till lediga lägenheter

From nu kommer du som söker lägenhet hos oss behöva logga in på Mina sidor.

Du hittar objekten under Lediga objekt -> Lägenheter. Lägenheterna publiceras senast kl.15:00 och annonsers sedan ett helt dygn.

Tillfälligtvis förekommer driftstörningar på Mina sidor och lediga lägenheter då många sökande försöker skapa inloggning samtidigt. Försök då gärna lite senare. Du kan söka lediga lägenheter hela dagen.