NYHET

Mikael Röjdemark ny VD på Wåhlin Fastigheter AB

mars 22, 2022

Styrelsen i Wåhlinkoncernen har utsett Mikael Röjdemark till ny VD och koncernchef för Wåhlin Fastigheter. Han efterträder tf VD Jörgen Engström som fortsatt kommer att verka som senior rådgivare och styrelseledamot.

Mikael har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som Förvaltningschef på Victoriahem. Dessförinnan har Mikael innehaft olika tjänster inom bl a Hembla, Stena Fastigheter och Einar Mattson. Mikael tillträder sitt uppdrag som VD för Wåhlin Fastigheter den 20 juni.

– Mikael överensstämmer helt med den ledare som vi sökt och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera Mikael som VD för vår verksamhet, säger huvudägaren och tillika Styrelseordförande Leif Wåhlin.
– Med Mikael kommer verksamheten att kunna ta ytterligare steg och fortsätta bolagets positiva utveckling, fortsätter Wåhlin.

– Wåhlin Fastigheter är ett välskött bolag med en långsiktig ägare som har samma grundsyn som jag själv avseende vad som krävs för att säkerställa en framgångsrik fastighetsutveckling och professionell förvaltning, säger Mikael Röjdemark.
– Jag ser fram emot att påbörja VD-uppdraget och att tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom Wåhlin Fastigheter fortsätta bolagets spännande resa, fortsätter Röjdemark.

Mikael Röjdemark ny VD på Wåhlin Fastigheter AB
NYHETER

Relaterat material