NYHET

Två fastigheter nominerade till Årets byggnad 2021

maj 3, 2021

Tävlingen årets byggnad i Sundbyberg instiftades av Sundbybergs stad för fem år sedan. I kommunen byggs mycket nyproduktion och man vill uppmärksamma och uppmuntra till god arkitektur.

Förra året, år 2020, nominerades Wåhlin Fastigheters nyproducerade byggnad Vaktstugan 4 i Ursvik som ett av fyra bidrag. I år är vi stolta över att två av våra nyproducerade fastigheter nominerats, Vaktstugan 1 på Gamla Enköpingsvägen 136-142 i Ursvik samt Spiken 11 på Järnvägsgatan 54 i Sundbyberg. Tycker du, precis som oss, om våra fina byggnader så får du gärna gå in och rösta på Sundbyberg kommuns hemsida fram till omröstningens slut den 31 maj. Årets nominerade byggnader ligger i Stora Ursvik, Hallonbergen och centrala Sundbyberg. Titta på kartan på tävlingssidan och ge dig ut på en promenad i Sundbyberg för att utforska dessa fastigheter.

Kvarteret Vaktstugan 1 i Ursvik har byggts upp och inflyttats i etapper och är till 1 juni 2021 helt inflyttad. Läs mer om projektet Vaktstugan.

Kvarteret Spiken 11, gårdshuset på Järnvägsgatan 54 stod färdigbyggt i december 2020 tillsammans med sin ”tvilling” Spiken 12. Läs mer om projektet Spiken 11.

Två fastigheter nominerade till Årets byggnad 2021
NYHETER

Relaterat material