INFORMATION

Bo i Knivsta - småstad med närhet till storstad

Vill du bo i en småstad och samtidigt ha möjlighet att ta del av storstadens utbud? Vill du ha bekvämligheten som en modern och välplanerad lägenhet erbjuder, samtidigt som du har närhet till naturen? Nu har du chansen! Wåhlin Fastigheter bygger drygt 200 hyreslägenheter med hög kvalitet centralt i Knivsta. Skicka in din intresseanmälan till oss här ovan.

Fokus på hög kvalitet

Kvaliteten är i fokus i allt, från detaljer till helhet. Arkitekterna bakom förslaget är den erfarna firman Utopia som Wåhlin Fastigheter har samarbetet med många gånger tidigare. Utsidan är en blinkning till det gamla tegelbruket som låg på platsen från 1906 och framåt, och den industriella känslan är genomgående för de två husen.

Välutrustade och moderna lägenheter

Kvarteret kommer att erbjuda hyreslägenheter i flera olika utformningar, från små ettor till rymliga fyror med balkong. Det är funktionella och moderna hyreslägenheter med allt som krävs för att du ska trivas och må bra.

Våra lägenheter i Knivsta har:

• Klinker på golvet i hall och badrum
• Kakel i badrummen och duschväggar i glas
• Snygga parkettgolv i övriga rum
• Gott om välplanerade förvaringsutrymmen
• Diskmaskin i alla lägenheter
• Tvättmaskin och torktumlare i samtliga lägenheter
• Balkong i de större lägenheterna

Ett kvarter att må bra i

Utsidan av husen tar på ett vackert sätt hänsyn till platsens historia genom omsorgsfullt utformade tegelfasader i rött, gult och mörkbrunt samt kvadratiskt spröjsade fönster och glaspartier. Husen blir mellan fyra och sex våningar höga och huskropparna omger en stor gemensam innergård. I det sydvästra hörnet skapas ett torg där kvarteret kommer att ha två lokaler i bottenvåningen, längs med huvudstråket Klyvargatan.

Knivsta – framtidens område

Kvarteret Tegelbruket ligger centralt i Knivsta med butiker och restauranger på gångavstånd. Det finns ett flertal skolor och förskolor på gångavstånd, och en stor matbutik hittar du ett stenkast bort. Tågstationen ligger endast 300 meter från Tegelbruket, från stationen når du Uppsala på cirka 10 minuter och Stockholm på mindre
än 40 minuter. Dessutom kan du på mindre än 20 minuter gå till Särstabadet och ta ett svalkande dopp under varma sommardagar. Du har med andra ord nära till allt!

Karta över var fastigheten Tegelbruket ligger i centrala Knivsta

Inflytt under 2020

Husen kommer att byggas klart i etapper med start under andra kvartalet 2020. Lägenheterna förmedlas, med start i januari 2020, genom vår sida Lediga objekt, och även via Uppsala bostadsförmedling. Det går också bra att skicka in en intresseanmälan direkt via den gröna knappen längst upp i rubriken eller via något av formulären här nedan.

Intresseanmälan Tegelbruket – Digitalt formulär här på hemsidan.

Intresseanmälan Tegelbruket – Formulär för utskrift.

Hyra bostad – tryggt, enkelt och bekvämt

När du hyr din bostad får du en enklare och bekvämare vardag, eftersom drift och normalt underhåll ingår i hyran. Om det uppstår tekniska problem i lägenheten eller i gemensamma utrymmen kan du alltid få hjälp.

Välkommen till Wåhlin Fastigheter

Vi är en långsiktig hyresvärd med fokus på Storstockholm. I grund och botten handlar vår verksamhet om att erbjuda bostäder där människor trivs och kan skapa sig ett hem. Genom att vara en trygg och stabil värd, vill vi vara ett attraktivt alternativ för dagens och morgondagens hyresgäster.
Välkommen till oss. Välkommen hem.

PROJEKT

Fler pågående projekt