INFORMATION

Gredelby 7:80, Knivsta

  • PÅGÅENDE PROJEKT
Om

I centrala Knivsta har Wåhlin Fastigheter har för avsikt att bygga två vackra flerbostadshus i tegel med sammanlagt 201 hyreslägenheter och 2 lokaler. Mellan huskropparna kommer en gemensam innergård utformas. Tegelparken som området kallas, ligger endast ca 500 meter från tågstationen.

Merparten av lägenheterna i fastigheterna är 1-2 rok men det kommer även att finnas några lägenheter om 3-4 rok. Lägenheterna är smakfullt planerade med ljust målade väggar, klinkersgolv i hall och badrum samt parkett i övriga rum. I badrummet är väggarna kaklade och duschväggarna är i glas.

Förmedling av lägenheterna kommer ske via både Uppsala Bostadsförmedling samt via ”Lediga lägenheter” här på vår hemsida. För att kunna söka lägenheterna via Uppsala Bostadsförmedling behöver en registrering till deras kö göras, läs mer på www.bostad.uppsala.se.

Om området

Förr i tiden fanns ett tegelbruk just på denna plats för vår fastighet. I tegelbruket tillverkades mur- och taktegel. Husen som nu uppförs kommer anspela på just detta tegelbruk med tegelfasader och stora fönster.

I Knivsta är du inte långt från varken Stockholm eller Uppsala. Här finns närhet till kommunikationer, mataffärer, skolor, badplatser och härliga naturområden.

Beräknas klart Sker etappvis med start 2020, kvartal 2 Antal hyresrätter 201 stycken

Kontaktuppgifter

PROJEKT

Fler pågående projekt